2015. július 21., kedd

10 dolog az Arany Almáról

Sziasztok! Íme, itt is van az a 10 dolog erről a csodálatos álmodozzcsak oldalról :)



1. Eredetileg Arany Málna lett volna a cím. De ugye egyrészt már létezik egy ilyen díj - azok a színészek kapják, akik a legrosszabbul teljesítettek egy film keretein belül, másrészt annyira nem is szeretem a málnát.

2. Eredeti terveim szerint az oldalon csak versenyek lennének, pár díjkiosztóval megfűszerezve. Aztán rájöttem, hogy utálok versenyeket szervezni.

3. Egyszer-kétszer segítettek a legjobb barátnőim az oldalnál, egyénként egyedül csináltam mindent, ami nem semmi teljesítmény, tekintve, hogy lusta vagyok, mint a föld. Meg szép is, mint egy atomrobbanás, de ez most nem ide tartozik.

4. Anno többesszámban beszéltem magamról, fogalmam sincs miért, ez ilyen berögzült szokásom. Vannak ilyen nagyonmenőswagyoló wesite-ok, ahol mindig T/1-ben beszélnek. Én sajnos nem vagyok ilyen swagyoló, de azért igyekszem. Hát, anyukám, akkor ki vagy rúgva.

5. Szerintem a bloggervilágban 10> normális kritikus van. Gondoltam, próba cseresznye, majd Nettyke megmutatja. Aha, persze, álmodozz csak, kisszívem.

6. Az NLN kapcsolódik a kritika kommentálós részhez, mivel mindkettő eléggé nettys, mégsem bántó - legalábbis szerintem. De ha szerinted bántó, szólj, mert akkor hozom a péklapátot.

7. Nem hinném, hogy lesz designcsere. Ennek oka, hogy a mostanival is órákat szenvedtem, nem szeretném ezt még egyszer átélni. (Nem vagyok designer, de a mostani kinézet 90%-ban az én munkám) Most dicséretet vársz? Egyszer megmozdítottad a habtested, hűűűű. Taps.

8. Mindig kések. A való életben és itt is. Rendszerint késnek a kritikák, az ajánlók, a cikkek, a versenyek... minden. Ez is afféle NettyLúzerNelson dolog. :D Liiiinzerrr :3

9. Eddig egy embert tiltottam le a feliratkozóim közül, kettőt pedig a chatből. Remélem, többször nem kell ezeket véghez vinnem. Nettyke bekeményített. Féljetek tojások, mert rántotta lesz belőletek!


10. Már háromszor be szerettem volna zárni az Arany Almát. Legelőször, mert úgy éreztem, ez is egy tucatblog. Másodszorra, mert nem tudtam egy normális designt összehozni szegényemnek. A harmadik ok elég egyszerű; úgy éreztem, nem tudom ezt tovább csinálni. Senki nem köszönte meg a több órás munkámat, ez pedig idegileg kikészített. Természetesen engem nehezen lehet eltiporni. :) Szegény idegbeteg jámbor asszony.

Remélem, tetszett nektek ez a kis bejegyzés, várom a kommenteket. Azt várhatod, cicukám.

Netty voltam. NEMMONDOD? *O*


4 megjegyzés:

  1. Ez jó volt. Na meg a magaddal való beszélgetés is:)
    Szerintem ez nem egy a tucat blogok közül. Ha annyira utálsz designet formázni, miért nem rendelsz valakitől?

    VálaszTörlés
  2. Tiszta dilis vagy, ennek ellenére szeretünk! :D Jó lett a cikk, jobb ez a név! :)) Mondjuk én szeretem a málnát...:3 :D

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a cikked, és bár a neved passzol a NettyLúzerNelsonhoz, maradjunk a NettyLenézőNelsonnál, mivel minden vagy... (vicces, hülye, vicces, és... említettem már, hogy vicces???), de lúzer az nem. :)))

    VálaszTörlés