2015. június 25., csütörtök

Blogajánló #1

Hahó! Íme itt is lenne az első blogajánló, remélem, megtetszik valamelyik :)
Az utolsó a saját, szerény kis blogom, gondoltam, ingyen promózom (mert én megtehetem!)


Summer Notes


- Hm Szöszi, ez egy meglehetősen szép darab – pörgette meg mutatóujján az egyik piros, csipke bugyimat.
- Azonnal tedd le! – förmedtem rá és már reflexszerűen megindultam felé, mikor a szigszalag emlékeztetett arra, hogy nem mehetek oda.
- Gyere és vedd el! – provokált szemtelen mosollyal az arcán.
- Akkora seggfej vagy!
- Ezt már tegnap elsütötted… ohó, ebben is el tudlak képzelni – emelt fel diadalittasan egy újabb fehérneműt.
- Megöllek! – sziszegtem.


Ádám keresi Évát



"Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél..."
És volt a Paradicsomban egy emberpár, kiről mindenki azt hiszi, hogy őket teremtették elsőnek, és mindenki megfeledkezik a Sátán első cinkosáról, ki megtapasztalva a szerelmet vétkezett, és kitaszított lett, ezért látva Ádám és Éva boldogságát a pokol minden erejével átkot szórt az első párra, kik addig soha sem érhetnek boldog révbe, míg az idő folyamán meg nem látják egymás tiszta, szerető lelkét.
Ez a XXI.században elég nehéz küldetésnek bizonyul az ateista, művész Roxanne Mice számára, aki mit sem sejt az egészről, de akarata ellenére belecseppen a mennyei kalandba, amint megpillantja a vak, de mégis csodálatos szemű idegent és amint megpillantja őt a város egyik legveszélyesebb, mégis lehengerlő pasija. Mit lehet ilyenkor tenni?
Mennyországi retúr jegyet kell venni..."


Love Supreme


"Kedves Rachel! Szeretném, ha tudnád, hogy nincs bennem harag. Sőt, örülök, hogy vége van. Végre szabadok vagyunk mindketten, és tovább próbálkozhatunk. Amúgy se illettünk össze igazán. Kívánom neked, hogy szerencséd legyen, és találd meg az igazit – mondjuk, egy unalmas könyvelő személyében. Azt nem garantálom, hogy ugyanolyan boldog lehetsz vele, mint velem voltál, de ő legalább elég érett és felelősségteljes lesz neked.
És hogy velem mi lesz? Most biztos azt hiszed, hogy egy szerencsétlen lúzer vagyok, akinek soha nem lesz barátnője. Aha, persze. Csakhogy ezt benézted. Nagyon is jól elleszek nélküled, és hogy ezt bebizonyítsam, kitaláltam valamit, csak neked. Figyelj, és kapaszkodj meg! Készen állsz?
Fel fogok szedni ötven, azaz ötven csajt, aztán egyesével mindet dobom.
Ha még mindig azt gondolod, hogy nem leszek képes rá, be is bizonyíthatom neked, hogy menni fog. Majd meglátjuk, kinek törik össze a szíve a végén. Szóval, ha legközelebb ötven levelet találsz tőlem a postaládádban, ne lepődj meg. Megmutathatod őket az új pasidnak is.
Üdv:
A szerinted elképesztően gyerekes, de most mégis maradéktalanul elégedett
Oliver Brooks"

Evolution - A leszármazottak



"Egy lány, aki különleges képességgel rendelkezik és ezért nincsenek barátai. Ám minden megváltozik, amikor egy titokzatos nő egy új lehetőséget kínál neki. Caitlin új életet kezd, messze régi otthonától. Új barátságok köttetnek, szerelmek lángolnak fel, viták és egyszerű problémák, néhány nem átlagos tinédzserrel. Tarts velem és ismerd meg Caitlin történetét!"

Démoni őrangyal



"A tekintetem a szemére vándorolt, azokra a kifejezéstelen, fekete szemekre, amiken még csak a napfény sem csillant meg. Olyan volt, mint egy halotté, semmi élet, semmi érzelem nem tükröződött róla, csak figyel téged, ameddig rá nem jössz, hogy talán nem is kéne tovább bámulnod."



Csak akkor iratkozz fel, ha tényleg tetszik a blog.



Lexie Wilcat és húga, Violet, a nagyszüleiknél élnek, mióta az anyjuk otthagyta őket. Lexie éli a normálisnak nevezett életét úgy, ahogy eddig, Violet viszont lázadóként viselkedik, cigarettázik, év közben pedig lóg az iskolából. A nagyszülők nyári iskolába akarják iratni Violetet, ami Oklahomában van, távol Dallastól. A tinédzser lány ezt egyáltalán nem akarja, ezért kieszel egy hatalmas hazugságot; legyen a nővére álterhes addig, amíg ő maga meg nem változik, és a nagyszülei elfelejtik az egész nyári iskolás dolgot. Lexie-nek ez cseppet sem tetszik, viszont azt sem akarja, hogy a húgát egy neveldébe küldjék. Akarva-akaratlanul belemegy a dologba, bele sem gondolva a következményekbe. Ha pedig ez nem lenne elég, Matt Blackwell lesz a "gyerek" apja, aki nem csak belemegy, de élvezi is a dolgot. A gondterhes lánynak sok kihívással kell szembenéznie, ráadásul teljesen egyedül.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm szépen, hogy betettél, el sem hinnéd, mennyire örülök neki! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy betettél a blogajánlóba! Teljesen véletlenül vettem észre, miközben bolyongtam a blogodon, de bearanyozta a napomat! :) Tényleg köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Szereztél magadnak +1 olvasót szerény személyemben. :D Többször is felnevettem amíg ezt a kritikát olvastam. Tehetséges vagy. :)
    "Lábaim szétnyílnak, össze-vissza siklanak, míg meg nem szokják az alattuk levő felületet és egyenletesen, magabiztosan nem csúsznak előre. " (ennél az idézett résznél, ha nem tudtam volna miről van szó, egészen vulgáris dolgokra is gondolhattam volna :S :D) Köszönöm az élményt :)

    VálaszTörlés