2015. június 14., vasárnap

Coming soon

Sziasztok!

Egy szavazás indult nemrég a blogon, ami jelenleg is tart. A mostani állás szerint mindenki arra szavazott, hogy legyen több poszt a blogon. Igyekszem a nyáron minden héten egy posztot közzé tenni, ennek érdekében pedig ismertetném, hogy mik várhatóak a közeljövőben.

1. Cikkek.

Továbbra is megmaradnak a cikkek, igyekszem minél több témát kifejteni, ha van esetleg valamilyen ötletetek, hogy Ti miről olvasnátok, akkor szívesen várom a kommenteket :)
Figyelem! Ide azok a cikkek tartoznak, amik SEGÍTŐ szándékúak, a  "kiakadásos" (pl. Designblogok tömkelege) NEM ide tartozik.

2. Kritikák

Igyekszem a nyár elején a most listán lévő blogok mindegyikét befejezni, hogy a többiek is tudjanak rendelni. Jelenleg inaktív a kritikakérés, minden most érkező kritika csak a későbbiekben fog felkerülni a listára! A stílus nem fog változni, azonban a legutóbbi kritikán láthattátok, hogy megújultak a szempontok. Igyekszem minél részletesebben elemezni egy-egy blogot, hogy ne csak a "Netty bunkó paraszt" jelző ragadjon rám. :)

3. Blogajánlók

Igen, ilyen is lesz, a legtöbben megszavaztátok, hogy legyen, és mivel úgy gondolom, hogy a jó blogok megérdemelnek valamit, ezért kapnak is valamit :D
Minden hónapban egyszer fog ajánló érkezni, nyáron pedig igyekszem több blogba is beleolvasni.

4. Netty Lenéző Nelson

Na, ide jönnek azok a cikkek, amik afféle "megmondomamagamét"-ként titulálható. Röviden NLN-lesz, a cím elején ez fog szerepelni. Kommentben erre is írhattok példát, hogy titeket mi idegesít, vagy miről szeretnétek olvasni. Ez a fajta cikk kevesebbszer lesz jelen, de igyekszem minél több témát kifejteni.

5. Versenyek

Természetesen a blog fő reszortja továbbra is érvényes marad, kisebb-nagyobb versenyek lesznek. Próbálok egyre "nehezebb" feladatokat kitalálni a versenyzők számára. Érdemes folyamatosan figyelni az oldalt :D

Ti miről olvasnátok szívesen? Várom a kommenteket, ötleteket és minden egyebet :)


3 megjegyzés:

  1. NLN:

    facebookon kiírja szavazásra "Mit csináljaaak"


    Valaki kitalál egy új írói vagy szerkesztési technikát, és vuálá, varázsütésre minden blogon ott landol az illető ötlete

    Váromavisszajelzést: Ash S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, ezt először nem értettem, azt hittem, hogy én csináltam valami rosszat :D
      Igen, a koppintásról/lopásról igyekszem minél hamarabb cikket hozni, már nem egyen írtak nekem ez ügyben, és ígérem; kíméletlen leszek :)
      xxNetty

      Törlés